وبلاگ سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام


انواع سقف کاذب ضد رطوبت برای سرویس بهداشتی و حمام | راهنمای جامع نصب و طراحی

در چند سال اخیر، استفاده از سقف کاذب در قسمت‌های مختلف یک ساختمان، به ویژه حمام و سرویس بهداشتی رواج پیدا کرده است. سرویس بهداشتی و حمام از قسمت‌هایی در ساختمان هستند که فضای مرطوب و آسیب‌پذیری دارند، به همین دلیل نیاز است در طراحی و ساخت کف، دیواره‌ها و سقف آن‌ها از بهترین و مقاوم‌ترین متریال‌ها استفاده شود. 

به‌همین دلیل، سقف‌های کاذب با برخورداری از قابلیت‌ها و ویژگی‌هایی مانند عایق صدا و گرمابودن و مقاومت بالا در برابر رطوبت، گزینه بسیار خوبی برای سقف حمام و دستشویی به‌حساب می‌آیند. با استفاده از سقف کاذب سرویس بهداشتی حمام، می‌توانید علاوه‌بر زیبایی، از مزایای عایقی آن در برابر رطوبت نیز بهره‌مند شوید و خیالتان از بابت استحکام و دوام سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام منزلتان راحت باشد. اگر علاقه‌مند هستید در این‌باره بیشتر بدانید، پیشنهاد می‌کنیم در ادامه این راهنما همراه ما باشید.

انواع سقف کاذب مناسب سرویس بهداشتی و حمام

سقف کاذب برای نصب در سقف سرویس بهداشتی و حمام تنوع بالایی دارد که هر کدام ویژگی‌های منحصر‌به‌فردی دارند و با توجه به عوامل مختلفی از جمله بودجه، سلیقه و میزان رطوبت فضا انتخاب می‌شوند. در ادامه، انواع سقف کاذب مناسب سرویس بهداشتی و حمام را معرفی می‌کنیم. 


  • سقف کاذب PVC: این نوع سقف کاذب، یکی از بهترین گزینه‌ها برای اجرا در سقف سرویس‌های بهداشتی و حمام است. چرا که گزینه‌ای با طرح و رنگ متنوع و کاملاً ضد‌آب است که قابلیت شست‌وشو دارد و می‌توان آن را به‌راحتی نصب کرد.
  • سقف کاذب کناف: سقف کاذب کناف نیز عایق قوی برای صدا و حرارت است و نوع ضد آب آن نیز آن را برای استفاده به‌عنوان سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام ایده‌آل می‌کند. 
  • سقف کاذب شیشه‌ای: یکی از انواع سقف کاذب حمام و سرویس بهداشتی، سقف‌ کاذب شیشه‌ای است که با هدایت هرچه‌ بیشتر نور به داخل فضا، می‌تواند ظاهری مدرن و شیک به سرویس بهداشتی و حمام ببخشد. این نوع سقف‌ها هم ضد‌آب و قابل شست‌وشو هستند.
  • سقف کاذب طلقی یا آسمان مجازی: سقف کاذب طلقی یک سقف بسیار براق و شفاف است که با انعکاس نور، می‌تواند فضا را بزرگ‌تر نشان دهد. این نوع کاذب‌ها هم نوعی سقف کاذب ضد آب  هستند که در برابر رطوبت از دوام بالایی برخوردارند. از این نوع سقف، اغلب به‌عنوان سقف کاذب دکوراتیو برای حمام و سرویس بهداشتی استفاده می‌شود.

سایر انواع سقف کاذب مقاوم در برابر رطوبت

از دیگر سقف‌های کاذب مقاوم در برابر رطوبت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سقف کاذب پلکسی‌گلس: این مدل سقف کاذب که شباهت زیادی به سقف کاذب طلقی دارد، از جنس پلاستیک مقاوم ساخته شده و ظاهری شبیه به شیشه دارد. این مدل سقف کاذب در برابر رطوبت، حرارت و صدا عایق است و به دلیل داشتن چسب‌های مقوایی در دو طرف خود، از ورود آلودگی و گرد‌و‌غبار هم جلوگیری می‌کند.
  • سقف کاذب کشسان: سقف‌ کاذب کشسان نیز با داشتن ظاهری زیبا و مدرن و همچنین مقاومت در برابر رطوبت و حرارت، از دیگر سقف‌های کاذب ایده‌آل برای استفاده در سرویس بهداشتی و حمام به‌شمار می‌آید.
  • سقف کاذب آلومینیومی: سقف‌ کاذب آلومینیومی یک سقف کاذب مقاوم در برابر رطوبت است که خاصیت ضد ‌آب و ضد زنگ دارد و در برابر رطوبت از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. 

مزایای استفاده از سقف کاذب در سرویس بهداشتی و حمام

استفاده از سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام از مزایایی برخوردار است که عبارت‌اند از:

  • کمک به زیبایی ظاهری فضا با نصب ساده و نورپردازی‌های منحصر‌به‌فرد
  • عایق قوی در مقابل حرارت و صدا و در نتیجه کمک به بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • نصب و بازكردن بسیار ساده و راحت
  • پوشاندن تاسیسات سقف سرویس بهداشتی و حمام مانند لوله‌کشی‌ها
  • ضد ‌آب‌بودن و مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت

 مراحل نصب سقف کاذب در حمام

به‌طور‌ کلی، نصب سقف کاذب در حمام، شامل نصب پنل، تایل و شبکه فلزی است. اگرچه شیوه نصب سقف‌های کاذب مختلف شبیه به هم است؛ اما ممکن است به ابزار و تجهیزات متفاوتی نیاز باشد. مراحل نصب سقف کاذب در حمام به شرح زیر است:

  1. اندازه‌گیری: اولین قدم در نصب سقف کاذب حمام، محاسبه و اندازه‌گیری ارتفاع سقف، مساحت سقف و نحوه چیدمان تایل‌ها روی سقف است. توجه داشته باشید، سقف کاذب بهتر است ۱۰ الی ۱۵ سانتی‌متر پایین‌تر از سقف اصلی نصب شود.
  2. نصب نبشی‌ها: پس از رسم نقشه چیدمان تایل‌های سقف کاذب، نوبت به نصب نبشی‌ها (L-channel)  می‌رسد. برای این کار، در اطراف دیوار اصلی باید نبشی‌هایی به‌عنوان سازه باربر، بر اساس ارتفاع مطلوب نصب شوند.
  3. نصب سازه‌های عمودی: در این مرحله باید سازه‌های عمودی و آویز‌ها نصب شوند. برای انجام این کار، باید با‌توجه به شیوه چیدمان تایل‌ها روی سقف، سازه‌های سپری به شکل عمود بر نبشی‌ها نصب شوند.
  4. نصب تایل‌ها: در این مرحله نیز باید تک به تک تایل‌ها روی آویزها نصب شوند و پروسه نصب داخلی سقف به پایان برسد.
  5. نورپردازی و تزيین: برای نورپردازی باید داخل سقف کاذب، کابل‌ها و منابع نور نصب شوند. در پایان نیز تزئینات نهایی، با توجه به سلیقه کارفرما اجرا می‌شوند. 

نکات مهم در نصب سقف کاذب ضد رطوبت

در نصب سقف کاذب ضد رطوبت، نکات مهم و قابل توجهی وجود دارند که عبارت‌اند از:

  • در نصب سقف کاذب حمام و سرویس بهداشتی، به دلیل رطوبت بالا در این فضا‌ها، هرگز نباید از تایل گچی استفاده شود.
  • تایل‌های PVC ضد آب حتماً باید در دمای ۱۶ الی ۲۱ درجه سانتی‌گراد نگهداری شوند. 
  • سقف‌های کاذب ضد‌آب، به شکل نوارهایی با عرض 20 سانتی‌متر و طول 6 متر، با زیرسازی چوب یا پروفیل آلومینیومی اجرا می‌شوند.
  • از آنجایی که تایل‌های ضد‌آب نور را از خود عبور نمی‌دهند، باید به هنگام نصب، از هالوژن‌ها یا چراغ‌های تایلی برای نور‌پردازی استفاده شود.

تعمیر و نگهداری سقف کاذب در سرویس بهداشتی

پس از نصب سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام، نگهداری آن موضوع مهمی است که به دقت و توجه نیاز دارد. برخی از نکات مهم در تعمیر و نگهداری سقف کاذب در سرویس بهداشتی، شامل موارد زیر است:

  • نظافت: حفظ نظافت و تمیز نگه‌داشتن سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام، می‌تواند در دوام آن نقش زیادی داشته باشد. برای تمیزکردن سقف، فقط از پاک‌کننده‌های ملایم و آب استفاده کنید.
  • بررسی نور‌پردازی: در صورتی که در داخل سقف، سیستم‌های نورپردازی به‌کار رفته است، این تاسیسات باید به‌طور مرتب بررسی و در صورت خرابی تعمیر شوند.
  • نظارت: برای جلوگیری از آسیب‌های شدید و همچنین تعمیر سریع خرابی‌ها، نیاز است تا به‌طور منظم قسمت‌های مختلف سقف مورد بررسی قرار گیرند تا برای مدت‌زمان طولانی‌تری دوام و استحکام سقف حفظ شود.

نکات طراحی سقف کاذب برای سرویس بهداشتی و حمام

دلیل استفاده از سقف کاذب ضد آب در حمام و سرویس بهداشتی، جلوگیری از رطوبت و نم‌زدگی و ایجاد خرابی و خسارت است. به همین دلیل، در طراحی و نصب این سقف‌ها باید از مصالح و ابزار‌های ویژه و مخصوصی برای عایق‌بودن در مقابل رطوبت استفاده شود. علاوه‌بر‌این، باید به طراحی ظاهری این سقف‌ها نیز توجه شود. 

طراحی سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام باید به‌گونه‌ای باشد که فضا را بزرگ‌تر نشان دهد و بتواند تاسیسات مختلف مانند لوله‌کشی‌ها، کانال کولر و لوله گاز را بپوشاند. اگرچه این سقف‌ها در رنگ‌های مختلف قابل اجرا هستند؛ اما برای سرویس بهداشتی و حمام معمولا از رنگ‌ سفید استفاده می‌شود. استفاده از سقف کاذب دکوراتیو برای حمام و سرویس بهداشتی هم یک روش زیبا‌سازی دیگر برای این فضا‌هاست که در طراحی مدرن و امروزی بسیار پر‌طرفدار است.

نتیجه‌گیری

استفاده از سقف کاذب در حمام و دستشویی، بیشتر برای مقاومت بالای این سازه در برابر رطوبت و همچنین بزرگ‌تر نشان‌دادن فضاست. چرا که این سقف‌ها در مقابل رطوبت از مقاومت بسیار خوبی برخوردار هستند و دچار نم‌زدگی و پوسیدگی نمی‌شوند. از این سقف‌ها همچنین برای پوشاندن تأسیسات مختلف مانند لوله‌کشی‌ها، بدون نیاز به گچ‌کاری نیز استفاده می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم، با توجه به اهمیت به‌کارگیری ظرافت و دقت در نصب، حتماً طراحی و نصب سقف کاذب سرویس بهداشتی و حمام را به شرکت‌های معتبر و افراد متخصص حرفه‌ای در این زمینه بسپارید. 


موردی برای نمایش وجود ندارد.
درباره‌ی کمد دیواری
کمد دیواری یکی از اجزای کلیدی در دکوراسیون داخلی هر خانه‌ای است. چرا که به بهینه‌سازی فضا و سازماندهی وسایل شما کمک می‌کند. با توجه به نیازهای مختلف و سلیقه‌های گوناگون، مدل های کمد دیواری در طرح‌های متنوعی اجرا می‌شوند. تیم طراحی دکوگرند با ارائه جدیدترین مدل‌ها و طراحی‌های مدرن، به شما این امکان را می‌دهد که کمد دیواری مناسب خود را انتخاب کنید. در این مقاله به بررسی کمد دیواری مدرن و کاربردی با طراحی‌های متنوع؛ از انتخاب جنس مناسب تا نصب و نگهداری و هر آنچه برای داشتن یک کمد دیواری زیبا و بادوام نیاز دارید خواهیم پرداخت.
اطلاعات بیش‌تر
دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
بایگانی نوشته‌ها
موردی وجود ندارد.
برچسب
موردی وجود ندارد.
021-26146843 / 0937-1111991