طراحی کابینت آشپزخانه در کوتاه‌ترین زمان و کم‌ترین هزینه

آشپزخانه یکی از مهم‌ترین فضاهای خانه است و دکوراسیون آن اهمیت ویژه‌ای دارد. یک دکوراسیون آشپزخانه مناسب به خانه شما روح، انرژی و گرما می‌بخشد. مهم‌ترین بخش طراحی دکوراسیون آشپزخانه طراحی کابینت است. این روزها طراحی کابینت به یک کار تخصصی تبدیل شده است و در طرح‌ها و سبک‌های مختلف تولید می‌شود. انتخاب و طراحی یک کابینت مناسب به موضوعات مختلفی بستگی دارد. از شناخت سبک‌های مختلف گرفته تا انتخاب مناسب‌ترین طرح‌ها برای فضاهای مختلف. از انتخاب متریال گرفته تا انتخاب رنگ و نورپردازی. 

طراحی کابینت آشپزخانه در کوتاه‌ترین زمان و با کم‌ترین هزینه نیازمند انتخاب یک سازنده حرفه‌ای و آگاهی از همه این موارد است. در این مقاله به انواع سبک‌های طراحی، تفاوت طراحی کابینت مدرن و کلاسیک، مراحل طراحی و ارزان‌ترین کابینت‌های آشپزخانه می‌پزدازیم. اگر به فکر تعویض کابینت‌های آشپزخانه هستید و هنوز نمی‌دانید چه سبک و متریالی را انتخاب کنید، این مطلب را از دست ندهید.

انواع طراحی کابینت آشپزخانه

به‌طور کلی طراحی آشپزخانه در سه دسته طراحی کلاسیک، طراحی مدرن و طراحی نئوکلاسیک قرار می‌گیرد. در ادامه ویژگی‌های هر سبک طراحی را باهم بررسی می‌کنیم.

طراحی کابینت مدرن

مشخصه اصلی این طراحی خطوط صاف، سادگی و سطوح یکدست و خالی از تزیینات است. برای این طراحی از انواع متریال استفاده می‌شود. از MDFمات تا هایگلاس براق یا انواع روکش PVC، روکش چوب، رنگ پلی‌استر، پلی‌اورتان، پولیشی و... این طراحی مناسب فضاهای کوچک و بزرگ است. از ویژگی‌های طراحی کابینت آشپزخانه مدرن  می‌توان به قدرت مانور بالا، زمان اجرای کم، استهلاک کم، فضای داخلی و حجم زیاد کابینت‌ها نام برد.

طراحی کابینت کلاسیک

طراحی کلاسیک را با تزئینات، طراحی پیچیده، ستون‌، تاج و پاخور و منبت‌کاری می‌شناسیم. درب این کابینت‌ها اغلب برجسته و دارای تزئینات پرکار بوده و حال و هوای لوکس و فاخری دارد. این طراحی مناسب فضاهای بزرگ است. از ویژگی‌های این طراحی به قیمت بالاتر، زمان طراحی و اجرای بیشتر، نگهداری سخت‌تر نیاز داریم. پر طرفدارترین متریال برای این سبک طراحی چوب، روکش چوب و ممبران است. کابینت ممبران سفید در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین سبک‌های کابینت آشپزخانه است. 

طراحی نئوکلاسیک

این طراحی تلفیقی از دو سبک کلاسیک و مدرن است. این سبک طراحی نه سادگی و سطوح یکدست طراحی مدرن را دارد نه تزئینات پیچیده طراحی کابینت کلاسیک را. در این طراحی ستون و تزیینات درب‌ها را دارید؛ اما تاج و پاخور حذف می‌شود. از ویژگی‌های این سبک می‌توان به امکان اجرا با متریال مختلف، لوکس و مدرن بودن، سبک طراحی مدرن با حال و هوای کلاسیک و سنتی اشاره کرد. این طرح مناسب فضاهای بزرگ و کوچک است و برای اجرای آن محدودیت خاصی ندارید.

تفاوت طراحی کابینت مدرن و کلاسیک

کابینت مدرن و کلاسیک دو طرح بسیار پرطرفدار هستند که تفاوت‌های مختلفی باهم دارند. اگر به کابینت جدید احتیاج دارید؛ اما نمی‌دانید طراحی کابینت آشپزخانه مدرن را انتخاب کنید یا طراحی کلاسیک را آشنایی با تفاوت این دو سبک به شما کمک خواهد کرد تا انتخاب درستی داشته باشید. هر دو این سبک‌ها از طراحی کابینت آشپزخانه شیک و پرطرفدار هستند و مزایا و معایب خاص خود را دارند. همه سبک‌های طراحی کابینت می‌توانند شیک و جذاب باشند به‌شرطی که درست انتخاب شوند. بهترین روش انتخاب درست سبک کابینت شناخت ویژگی‌های هر سبک و تفاوت آن‌ها با هم است.

طراحی متقارن

طراحی کابینت مدرن منظم و متقارن است در حالی که کابینت‌های آشپزخانه کلاسیک طرح‌های شلوغ و نامنظم و سنتی دارند.

سادگی

طراحی مدرن به‌طورکلی ساده و  خلوت است در حالی که طراحی کابینت کلاسیک آشپزخانه دارای تزئینات و پیچیدگی‌های خاص سبک‌های کلاسیک، ویترین‌های شیشه‌ای و... است. 

انتخاب رنگ

کابینت‌های مدرن دارای رنگ‌های مات و براق هستند و اغلب در رنگ‌های روشن و سرد طراحی می‌شوند. در حالی که در طراحی کابینت کلاسیک رنگ‌ها مات هستند و رنگ‌های چوب و رنگ تیره طرفداران بیشتری دارند. 

نورپردازی

نورپردازی در طراحی کابینت مدرن عموما به‌صورت مخفی است و برای آن از لامپ‌های LED استفاده می‌شود. در حالی که در سبک‌های کلاسیک نورپردازی‌ها مخفی نیستند. 

سطح کابینت

در طراحی کابینت مدرن با سطوح صاف و صیقلی سروکار داریم در حالی که در طراحی کابینت کلاسیک با سطوح برجسته دارای تزیینات چوبی و دستگیره‌های برجسته و دارای کنده‌کاری سرو کار داریم.

ارتفاع سقف آشپزخانه

کابینت مدرن برای نصب محدودیتی ندارد و آن را می‌توانید در هر فضا و با هر ارتفاع سقفی به‌کار ببرید. در حالی که کابینت کلاسیک نیاز به سقف بلند و فضای آشپزخانه بزرگ دارد.

برای هر آشپزخانه چه سبکی از طراحی مناسب تر است؟

طراحی مدرن کابینت آشپزخانه همانطور که گفتیم محدودیتی برای نصب از لحاظ اندازه فضا و سقف ندارد. بنابراین از این سبک کابینت برای آشپزخانه‌های کوچک و بزرگ می‌توانید استفاده کنید. اما سبک کابینت کلاسیک همانطور که گفتیم مناسب فضاهای آشپزخانه بزرگ و سقف‌های بلند است. 

انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه

رنگ‌های روشن فضا را بزرگ و دلباز نشان می‌دهند. این رنگ‌ها را می‌توانید در آشپزخانه‌های بزرگ و کوچک استفاده کنید. در حالی که رنگ‌های تیره فضاها را گرم‌تر اما کوچکتر نشان می‌دهند. بنابراین تا جای ممکن در طراحی کابینت آشپزخانه‌های کوچک نباید از رنگ‌های تیره استفاده کنید. همچنین طراحی کابینت آشپزخانه مدرن با رنگ‌های مات یا براق روشن و سرد پرطرفدارتر است. در عوض کابینت‌های کلاسیک دارای رنگ‌های مات هستند و بیشتر با رنگ‌های تیره استفاده می‌شوند. هرچند رنگ سفید برای انواع سبک کابینت آشپزخانه محبوب و پر طرفدار است.
مراحل طراحی کابینت آشپزخانه

همانطور که پیشتر گفتیم، طراحی کابینت آشپزخانه یکی از مهم‌ترین قسمت‌های دکوراسیون آشپزخانه و خانه است. طراحی کابینت آشپزخانه مناسب، مراحل مختلفی دارد. 

در مرحله اول طراح باید با مذاکره با کارفرما از سلایق، انتظارات و خواسته‌های کارفرما مطلع شود. در این مرحله باید سبک مورد نظرتان برای طراحی را انتخاب کنید. با توجه به بودجه‌ای که تعیین می‌کنید، سلیقه شخصی و فضای آشپزخانه‌ای که دارید یکی از سبک‌های طراحی مدرن، کلاسیک یا نئوکلاسیک را انتخاب کنید. 

در مرحله دوم طراح باید با توجه به اطلاعاتی که از کارفرما کسب می‌کند و فضای آشپزخانه طراحی را آغاز کند. این طراحی می‌تواند در نرم‌افزارها و برنامه‌های مختلف انجام شود. طراحی کابینت بر‌اساس پلان آشپزخانه و اندازه‌گیری دقیق طراح و کارشناس مربوطه انجام می‌شود. این طراحی باید با درنظر گرفتن فرم و محدودیت‌های فضای آشپزخانه و استانداردهای موجود انجام شود. 

در مرحله سوم بهتر است طراح یک عکس سه‌بعدی از طراحی حاضر کند تا کارفرما جزییات طرح را به‌خوبی متوجه شود. بهتر است به عنوان سفارش دهنده حتما طرح سه‌بعدی آماده شده را تحویل بگیرید. این طرح تا حدود زیادی نتیجه نهایی را به شما نمایش می‌دهد. همین‌جا می‌توانید تغییرات لازم را اعمال کنید تا در نهایت به طراحی کابینت آشپزخانه مورد علاقه خود برسید.برای رسیدن یه طرح نهایی دلخواهتان می‌توانید با تیم طراحی دکوگرند تماس بگیرید.

کدام کابینت برای آشپزخانه ارزان‌تر است؟

ارزان‌ترین کابینت‌های آشپزخانه دارای سبک مدرن هستند. کابینت MDF  با روکش ملامینه یکی از ارزان‌ترین کابینت‌های آشپزخانه است. دومین کابینت ارزان کابینت با طراحی مدرن و متریال هایگلاس است. این کابینت‌های زیبا و براق هم جزو ارزان‌ترین کابینت‌های موجود در بازار  هستند. اما اگر به سبک‌های کلاسیک علاقه‌مند هستید و به دنبال کابینت سبک کلاسیک ارزان می‌گردید باید کابینت ممبران را انتخاب کنید. این کابینت هم ظرافت‌های کابینت کلاسیک را دارد و هم مقرون‌به‌صرفه‌تر از کابینت‌های کلاسیک چوبی و روکش چوبی است.

کلام پایانی

طراحی کابینت آشپزخانه مدرن و کلاسیک دارای تفاوت‌های مختلفی است که در این مقاله به آن پرداختیم. هر سبکی از این کابینت‌ها دارای مزایا و معایب خاص خود است. شما می‌توانید با توجه به فضا، بودجه و سلیقه‌ای که دارید هر یک از این مدل‌ها را انتخاب کنید. همچنین شما می‌توانید با تیم حرفه‌ای دکوگرند طراحی کابینت آشپزخانه در کوتاه‌ترین زمان و کم‌ترین هزینه را تجربه کنید. با دکوگرند در کوتاه‌ترین زمان به آشپزخانه رویایی خود برسید. 


طراحی کابینت

کمی صبر کنید...
موردی برای نمایش وجود ندارد.
ترتیب نمایش:

دسته‌بندی

021-26146843 / 0937-1111991