وبلاگ کابینت ساده


راهنمای کامل برای انتخاب، طراحی و نصب کابینت ساده | خرید کابینت ساده

امروزه، سادگی، بیش از گذشته مورد توجه قرار می‌گیرد و افراد در انتخاب موارد گوناگون، از لباس گرفته تا لوازم خانه، به طرح‌های ساده و مینیمال علاقه بیشتری نشان می‌دهند. کابینت‌های ساده نیز یکی از ترند‌های جدید در دکوراسیون هستند که یکی از بهترین گزینه‌ها برای زیباتر کردن فضای آشپزخانه محسوب می‌شوند. 

کابینت ساده، به مدل‌هایی از کابینت آشپزخانه گفته می‌شود که در ظاهر آن‌ها از تزئینات و آیتم‌های دکوراتیو استفاده نشده و به‌دلیل طراحی ساده‌ای که دارند، می‌توانند با تمام چیدمان آشپزخانه هماهنگی بیشتر و زیبا‌تری داشته باشند. اگر شما هم از طرفداران طراحی مدرن هستید، با اجرای کابینت آشپزخانه ساده می‌توانید دکوراسیون خانه خود را شیک‌تر به نمایش بگذارید. 

انتخاب مواد اولیه برای کابینت ساده

متریال و مواد اولیه ساخت مدل کابینت ساده، یکی از عوامل اساسی و مهم در طراحی و ساخت آن است که به هنگام خرید باید به آن توجه زیادی شود. چرا که آشپزخانه‌ای با کابینت‌های باکیفیت، می‌تواند جذابیت و زیبایی زیادی به فضای آشپزخانه دهد. همچنین، جدای از زیبایی، انتخاب صحیح مواد اولیه ساخت کابینت آشپزخانه، در طول عمر و استحکام آشپزخانه نیز نقش مهمی دارد. متریال‌هایی مانند فلز، MDF و‌ چوب، متریال‌های رایج ساخت کابینت آشپزخانه ساده هستند. 

ام‌دی‌اف، هایگلاس، چوب، ممبران، کابینت ساده فلزی و شیشه‌ای چند مورد از مواد اولیه کابینت ساده هستند که در ساخت این کابینت‌ها استفاده می‌شوند.

طراحی و رنگ‌آمیزی کابینت ساده

همان‌طور که اشاره شد، یکی از دلایلی که افراد علاقه دارند در آشپزخانه خود از کابینت‌های ساده استفاده کنند، انطباق‌پذیری بالای این مدل کابینت‌هاست. در واقع، طراحی کابینت ساده به‌گونه‌ای است که با چیدمان آشپزخانه و دیگر وسایل و لوازم، انعطاف‌پذیری بالایی دارد.

این نوع کابینت‌ها طراحی کاملا ساده‌ای دارند و در ساخت آن‌ها اغلب هیچ‌گونه طرح و نقشی به‌کار برده نشده است. اگرچه ممکن است بنا به خواست و سلیقه کارفرما، رنگ‌های کابینت ساده متنوع و مختلف باشند؛ اما به‌دلیل کانسپت ساده‌ای که این کابینت‌ها دارند، در ساخت آن‌ها اغلب از رنگ‌های سفید، شیری، خاکستری، کرمی و قهوه‌ای استفاده می‌شود.

نصب و راه‌اندازی کابینت ساده

راه‌اندازی و نصب کابینت ساده پروسه پیچیده و زمان‌بری است و مراحل مختلفی را شامل می‌شود. مراحل اصلی که در نصب و اجرای کابینت‌ها انجام می‌شود، به‌صورت زیر است: 

  1. اندازه‌گیری فضای آشپزخانه
  2. طراحی و آماده‌سازی کابینت‌ها با توجه به طرح مد نظر کارفرما
  3. تهیه مواد اولیه مورد نظر برای ساخت کابینت 
  4. رنگ‌آمیزی آشپزخانه یا تعویض کفپوش‌های آشپزخانه در صورت نیاز
  5. نصب کابینت‌های دیوار بالای آشپزخانه
  6. آماده‌سازی فضا و نقطه‌بندی برای شروع نصب کابینت‌های پایین
  7. ایجاد حفره‌ها و بریدگی‌های لازم برای جاگیری پریز و کلیدهای برق
  8. اجرا و نصب پیشخوان یا اپن
  9. نصب سینک روی کابینت و درزگیری با چسب‌های مرغوب
  10. نشانه‌گذاری محل قرارگیری گاز رومیزی روی کابینت و سپس برش، نصب گاز و درزگیری اطراف گاز
  11. نصب دستگیره‌ها و پایه‌های کابینت 

مراقبت و نگهداری از کابینت ساده

مراقبت و نگهداری از کابینت آشپزخانه ساده، نیازمند دانستن اصولی است که باعث افزایش عمر و ماندگاری کابینت‌ها می‌شود. با وجود اینکه بسیاری از اوقات استفاده از متریال بی‌کیفیت و نامناسب یا اجرای نادرست می‌تواند باعث خراب‌شدن کابینت‌ها در فواصل زمانی کوتاه شود؛ اما مراقبت و نگهداری از کابینت‌ها نقش مهمی در این موضوع دارد. از جمله نکاتی که در نگهداری از کابینت‌های آشپزخانه باید به آن توجه داشته باشید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برای تمیز کردن کابینت ساده ام دی اف، های‌گلس، چوبی و ممبران، به هیچ عنوان از موادی مانند اسکاچ‌های زبر، شوینده‌ها و پاک‌کننده‌های قوی، سرکه و‌ جوش شیرین، سیم ظرفشویی و شوینده‌هایی که در ترکیبات آن‌ها الکل و آمونیوم وجود دارد، استفاده نکنید.
  • برای تمیز کردن سطح کابینت‌ها سعی کنید از ترکیب آب و شوینده‌های ملایم مانند مایع ظرفشویی استفاده کنید.
  • برای تمیز کردن بخش داخلی کابینت‌ها و کشوها از اسفنج نرم و مرطوب استفاده کنید و بلافاصله محل را با یک دستمال تمیز خشک کنید تا باعث پوسیدگی کابینت نشود.
  • برای تمیز کردن لکه‌های چربی روی کابینت، می‌توانید از شوینده‌های مخصوص چوب و ام‌دی‌اف کمک بگیرید.
  • هنگام تمیز کردن بخش‌هایی از کابینت که طراحی ظریف‌تری دارند، بهتر است نهایت توجه و دقت را داشته باشید؛ چرا که ممکن است رطوبت ایجاد شده به هنگام تمیز کاری، باعث نفوذ آب به کابینت شده و احتمال پوسیدگی را افزایش دهد.
  • یکی از مهم‌ترین نکاتی که در نگهداری از مدل کابینت ساده باید به آن توجه داشت، تمیزکاری کابینت‌ها به‌صورت هفته‌ای است تا آلودگی و چربی روی کابینت مقاوم نشود و به‌راحتی تمیز شود.
  • برای تمیزکردن لکه‌های مقاومی مانند ماژیک یا جوهر از روی کابینت، سعی کنید از الکل یا استون به‌طور مستقیم روی کابینت استفاده نکنید؛ چرا که باعث وارد شدن آسیب به روکش کابینت می‌شوند.
  • به هیچ عنوان وسایل داغ مانند قابلمه‌ها را به‌طور مستقیم روی کابینت قرار ندهید و در صورت ایجاد هرگونه رطوبت، بلافاصله محل را با دستمال، خشک کنید.
  • در نهایت از قرار دادن وسایل سنگین و زیاد در داخل قفسه کابینت‌ها اجتناب کنید؛ چرا که این کار باعث ایجاد انحنا در قفسه‌های ام‌دی‌اف می‌شود و حتی ممکن است باعث آسیب و شکستگی کابینت شود.

نتیجه‌گیری

کابینت‌ها جزو عناصر ضروری هر آشپزخانه‌ای هستند که در طرح‌ها و متریال‌های مختلفی اجرا می‌شوند. با وجود اینکه در سال‌های گذشته کابینت‌های ‌کلاسیک، طرفداران بیشتری داشته‌اند؛ اما امروزه سبک ساده و مدرن در آشپزخانه‌ها بیشتر ترجیح داده می‌شود. اگر شما هم قصد دارید آشپزخانه خود را نوسازی کنید، می‌توانید سفارش، طراحی و اجرای کابینت ساده در متریال دلخواه را به تیم حرفه‌ای دکوگرند بسپارید. 

سوالات متداول:

- چرا باید کابینت ساده را انتخاب کنیم؟

کابینت‌های ساده به‌دلیل طراحی شیک و مدرنی که دارند، اغلب با تمامی فضاها و اغلب طرح‌های دکوراسیونی هماهنگ هستند و ظاهر زیباتری به فضای خانه و آشپزخانه می‌دهند.

- آیا کابینت ساده می‌تواند برای دکوراسیون منزلمان مناسب باشد؟

کابینت آشپزخانه ساده و شیک که در متریال‌های ام‌دی‌اف، های‌گلاس، چوبی و ممبران اجرا می‌شود نسبت به سایر طرح‌های کابینت‌ها ظاهر مدرنی دارد و بهترین گزینه برای دکوراسیون منازل با هر سبکی است. 

- چه مواد اولیه‌ای برای ساخت کابینت ساده معمولاً استفاده می‌شود؟

از جمله مواد اولیه رایجی که در ساخت کابینت ساده استفاده می‌شود، می‌توان به ام‌دی‌اف ساده، های‌گلاس، چوب، فلز و ترکیبی از ام‌دی‌اف و شیشه اشاره کرد. 

- آیا نصب کابینت ساده به‌راحتی قابل انجام است؟

از آنجایی که کابینت‌های ساده طراحی مینیمال و مدرنی دارند و در ساخت آن‌ها طرح‌های پیچیده‌ای به‌کار نرفته است، نصب و اجرای آن‌ها نیز به مراتب راحت‌تر است و زمان کمی می‌برد.


موردی برای نمایش وجود ندارد.
درباره‌ی کمد دیواری
کمد دیواری یکی از اجزای کلیدی در دکوراسیون داخلی هر خانه‌ای است. چرا که به بهینه‌سازی فضا و سازماندهی وسایل شما کمک می‌کند. با توجه به نیازهای مختلف و سلیقه‌های گوناگون، مدل های کمد دیواری در طرح‌های متنوعی اجرا می‌شوند. تیم طراحی دکوگرند با ارائه جدیدترین مدل‌ها و طراحی‌های مدرن، به شما این امکان را می‌دهد که کمد دیواری مناسب خود را انتخاب کنید. در این مقاله به بررسی کمد دیواری مدرن و کاربردی با طراحی‌های متنوع؛ از انتخاب جنس مناسب تا نصب و نگهداری و هر آنچه برای داشتن یک کمد دیواری زیبا و بادوام نیاز دارید خواهیم پرداخت.
اطلاعات بیش‌تر
دسته‌بندی
عضویت خبرنامه
عضو خبرنامه ماهانه وب‌سایت شوید و تازه‌ترین نوشته‌ها را در پست الکترونیک خود دریافت کنید.
آدرس پست الکترونیک خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...
بایگانی نوشته‌ها
موردی وجود ندارد.
برچسب
موردی وجود ندارد.
021-26146843 / 0937-1111991